Jak rychle sehnat peníze

Také byste rádi znali odpověď na otázku, kde vzít peníze? Nejrychlejší cestou je bezesporu půjčka, tou trnitější vydělávání a spoření. Podívejme se zblízka na to, jaké máte možnosti dostat se legální cestou k penězům.

Bankovní nebo nebankovní půjčka

Půjčky jsou mnohdy jediným způsobem k řešení krátkodobé či dlouhodobé finanční situace. Nejen nebankovní společnosti, ale i banky se předhání v tom, aby co nejrychleji zpracovaly žádost o půjčku. Rozdíl nastává v dokladování. Zatímco banky si klienty pečlivě prověřují a posuzují jejich bonitu, soukromé společnosti často nehledí na úvěrovou historii žadatele a nezkoumají jeho příjem.

Prodej nepotřebných věcí

Poohlédněte se doma po nepotřebných věcech a cennostech a pokuste se je prodat na bleším trhu nebo internetových aukcí. Dobře se prodávají různé sběratelské předměty, elektronika, šperky nebo oblečení. Přivyděláte si od pár set po tisíce korun.

Brigáda

Příležitostí k přivýdělku je opravdu mnoho a zejména na internetu máte bohatou nabídku různých brigád, jako jsou noční inventury, administrativní výpomoc, hlídání dětí, žehlení na zakázku, úklid domácností nebo roznos letáků. Můžete si takto najít dlouhodobý přivýdělek a rozšířit si praxi a dovednosti. Ti odvážnější se mohou pustit do vlastního podnikání, ovšem chce to dostatečně propracovaný podnikatelský plán a obchodní talent.


Datum: 8. 2. 2015

Ušetřete na výdajích

Možná ani netušíte, kolik peněz Vám zbytečně proklouzne mezi prsty. Pohlídejte si své výdaje a sáhněte si do svědomí, zda neutrácíte za věci, které ke svému životu nepotřebujete. Větší jednorázovou částku peněz Vám přinese prodej automobilu, čímž se zároveň zbavíte nemalých výdajů na jeho provoz. Trvalé úspory na nájemném docílíte výměnou bytu za menší v levnější lokalitě. Další tipy jak ušetřit uvádíme zde.

JAK RYCHLE SEHNAT PENÍZE

Také byste rádi znali odpověď na otázku, kde vzít peníze? Nejrychlejší cestou je bezesporu půjčka, tou trnitější vydělávání a spoření.

NEJČASTĚJŠÍ CHYBY PŘI VÝBĚRU PŮJČKY

Nebuďte pohodlní zjišťovat si více podrobností a vyvarujte se nejčastějším chybám při výběru půjčky. O jaké se jedná?

JAK UŠETŘIT TISÍCE KORUN ROČNĚ

S našimi tipy se Vám podaří uspořit několik tisíc korun a utvořit si finanční rezervu na horší časy.

NEBANKOVNÍ PŮJČKA

Nebankovní společnosti v současné době směle konkurují bankám a neustále se snaží zlepšovat a rozšiřovat svou nabídku. Lehce u nich získáte půjčky do výplaty, střednědobé půjčky i úvěry zajištěné nemovitostí.

PŮJČKA BEZ DOLOŽENÍ PŘÍJMU

U žádostí o půjčku často narazíte na to, že musíte doložit příjem. Ne vždy jsou ale finanční instituce tak přísné. Na internetu najdete vcelku bohatou nabídku půjček bez doložení příjmu.

RYCHLÁ PŮJČKA

Od půjček nejčastěji očekáváme, aby byly dostupné, levné a rychle vyřízené. Rychlé půjčky jsou tu pro Vás, když potřebujete peníze okamžitě a bez čekání..